schrijf je in
Ik wil niks missen van Coolbrand.
wit vinkje checkbox Coolbrand
Top!
Je bent er bijna, nog even een kleine controle.

Houd je mailbox in de gaten. Pas nadat je de bevestigingsknop hebt aangeklikt, ontvang je onze nieuwsbrief.

OK
Oeps! Het lijkt erop dat je wat vergeten bent in te vullen.

Alles van jouw merk op één overzichtelijke plek. 

Een merk bouwen is 1 ding, het beheren ervan weer iets heel anders. Coolbrand heeft daarvoor een handige online tool; de Brandguide. Alles op één plek en altijd up to date, zodat iedereen precies weet wat de do’s & dont’s zijn. Zo borg je een consistente merkuitstraling. 

witte pijl naar beneden Coolbrand

Je merk is altijd in ontwikkeling. 

Je weet het vast, een merk staat nooit stil. Onze Brandguide zorgt ervoor dat iedereen altijd aangesloten blijft. Altijd. Omdat we deze samen met jou up to date houden. 

Geschikt voor kleine én grote bedrijven. 

No worries. De Brandguide kun je uitgebreid of minder uitgebreid opzetten. Precies dat wat bij jouw bedrijf en de omvang van de visuele identiteit past. 

Alles heel toegankelijk op één plek. 

De Brandguide is als een bibliotheek en handleiding in één. Alles van het merk is altijd en overal online toegankelijk, op elk device. Iedereen is zo aangesloten bij de laatste stand van zaken. 

Drie hoofdcategorieën zorgen voor ultiem overzicht. 

Onze Brandguide is opgezet vanuit toepassing en een logische merkopbouw. In elke categorie vind je precies wat je nodig hebt. No clutter, gewoon duidelijk en helder. 

01.

Identity

zwarte pijl rechts Coolbrand

Een sterk merk bouwen start met de basis. De identiteit is de kracht en ziel van het merk. Naast de missie, visie en propositie is ook de cultuur van een bedrijf bepalend.

02.

Guideline

zwarte pijl rechts Coolbrand

Alle regels hiërarchisch gerangschikt en in 1 duidelijk overzicht bij elkaar, zodat iedereen ze makkelijk kan toepassen. Zo blijft de uitstraling van jouw merk consistent. 

03.

Resources

zwarte pijl rechts Coolbrand

Alles wat je nodig hebt om wat dan ook te maken voor je merk. Of het nu offline of online is, je vindt het bij de resources. Je kunt alles downloaden en direct gebruiken. 

Drie hoofdcategorieën zorgen voor ultiem overzicht. 

Onze Brandguide is opgezet vanuit toepassing en een logische merkopbouw. In elke categorie vind je precies wat je nodig hebt. No clutter, gewoon duidelijk en helder. 

01.

Identity

Een sterk merk bouwen start met het door en door leren kennen. Dat doen we bijvoorbeeld met een gezamenlijke merksessie. Daarin zetten we samen de basis en strategie van jouw merk scherp neer, zodat het jaren meekan.

02.

Guideline

Alle regels hiërarchisch gerangschikt en in 1 duidelijk overzicht en bij elkaar, zodat iedereen ze makkelijk kan toepassen. Zo blijft de uitstraling van jouw merk consistent. 

03.

Resources

Alles wat je nodig hebt om wat dan ook te maken voor je merk. Of het nu offline of online is, alles vind je bij de resources. Je kunt alles downloaden en direct gebruiken. 

Modulair en slim van opbouw 

Een Brandguide precies zoals jij het wilt. 

We beheren samen met jou je merk. En precies zoals jij dat wilt. Dus samen bepalen we hoe uitgebreid de Brandguide wordt. En, logisch maar toch goed om te vermelden, jouw Brandguide is altijd up to date. 

Overal bereikbaar vanuit de cloud 

Slim gebruikmaken van bestaande platforms. 

We zorgen dat de Brandguide altijd en overal bereikbaar is. Ook door gebruik te maken van bestaande en bij jou in gebruik zijnde digital asset management systemen, zoals iCloud, Google drive, etc. Slim en handig. 

beveiliging

Jij bepaalt het niveau van toegang en gebruik. 

Je wilt natuurlijk niet iedereen in je Brandguide hebben. Dus jij geeft toegang en bepaalt wat die toegang precies betekent per persoon. Mag die persoon alleen kijken of kan hij ook downloaden? Jij bepaalt het. Wel zo veilig. 

Alleen maar voordelen. 

Alles slim downloaden vanuit de cloud. 
Beveilig het op jouw manier. 
Makkelijk uit te breiden. 
Heel gemakkelijk in gebruik. 
Ultieme controle over jouw merk en uitstraling.