schrijf je in
Ik wil niks missen van Coolbrand.
wit vinkje checkbox Coolbrand
Top!
Je bent er bijna, nog even een kleine controle.

Houd je mailbox in de gaten. Pas nadat je de bevestigingsknop hebt aangeklikt, ontvang je onze nieuwsbrief.

OK
Oeps! Het lijkt erop dat je wat vergeten bent in te vullen.
Nieuws

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Mitchell en Marieke

Nieuws

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Mitchell en Marieke

witte pijl naar beneden Coolbrand
UX-motion-design-team
Download hier je document
Download
Bedankt voor het downloaden.
Voor wat hoort wat.

Vul in en krijg direct je download link.

wit vinkje checkbox Coolbrand
Houd je mailbox in de gaten.
Je ontvangt direct je link naar de download.
Oeps! Het lijkt erop dat je wat vergeten bent in te vullen.
22/9/2020

De uitbreiding van ons team is een feit. Met onze nieuwe collega’s hebben we nu ook UX design en motion design in huis. Terwijl Mitchell zich bezighoudt met de tofste websites, werkt Marieke aan de vetste video’s, animaties en illustraties. Ondertussen hebben ze er alweer een paar weken op zitten en hebben ze hun plekje bij Coolbrand gevonden. Tijd om ze aan jullie voor te stellen.

Mitchell heeft o.a. bij Easywalker gewerkt en is UX designer in hart en nieren. Hij wordt helemaal blij van het opzetten van gebruikerstesten tot pixel perfect user interfaces. Bijna net zo blij wordt hij van een goede wagyu ribeye boven wat houtskool. En om dat lekkere eten te compenseren is hij vaak te vinden in de dojo om zijn Brazilian jiu jitsu skills op te krikken. In de tijd die overblijft, vind je hem achter de camera voor streetphotography.

Marieke focust zich als motion designer meer op beeld. Zo houdt ze zich bezig met bewegend beeld in allerlei vormen; van (social) video tot explanimations en motion graphics. Als illustrator zorgt ze voor de visualisatie van tekst naar beeld. Ze heeft eerder gewerkt bij NPO 3FM in Hilversum en Perplex Digital in Arnhem. In haar vrije tijd is ze vaak bij vrienden te vinden waar de bordspellen geregeld op tafel verschijnen. Thuis valt er ook genoeg te beleven met haar twee 4-potige huisgenootjes Bobbie en Spekkie. In dit gezelschap binget Marieke graag een serie weg.

Leuk om te delen